

5901 Pine Island Road, Parkland, Florida 33076

PRINCIPAL Michelle Kefford

Be Positive - Be Passionate - Be Proud to be an Eagle

SAT School Day Bell Schedule March 4, 2020 – Burgundy Day

7:32 A.M.	WARNING BELL	
7:40 A.M. – 7:50 A.M.	PERIOD 5	10 MIN
7:55 A.M. – 11:55 A.M.	SAT Testing	4 HRS
11:55 A.M. – 12:31 P.M.	A LUNCH	36 MIN
12:36 P.M. – 1:22 P.M.	PERIOD 7	46 MIN
12:00 P.M. – 12:46 P.M.	PERIOD 7	46 MIN
12:46 P.M. – 1:22 P.M.	B LUNCH	36 MIN
1:30 P.M. – 2:01 P.M.	PERIOD 6	31 MIN
2:09 P.M. – 2:40 P.M.	PERIOD 8	31 MIN

^{***}Please do not release any students from testing rooms or classes until an announcement is made that testing is complete.